Szállítási információ

Átvételi és fizetési módok

Utánvétellel, előre utalással (CIB Bank 10700581-71163626-51100005) és bankkártyával van lehetőség kifizetni a megrendelt termékeket.
Személyes átvételre nincs lehetőség. Amennyiben a termék árát előre utalással szeretné kiegyenlíteni, a megrendeléskor ezt
a megjegyzés mezőben mindenképp jelezze! Ha ezt Ön elmulasztja, a terméke(ke)t automatikusan utánvéttel küldjük ki.
A szállítást az MPL futárszolgálat végzi.

Szállítási információk

Szállítási költségek

A szállítási költség Magyarország területén egységesen 1 600 Ft.
A kiszállítás 9-18 óra között történik, ezért kérjük, hogy olyan címre kérje a csomagot, ahol a fent említett időpontban a csomagot át tudja venni. 
A vásárló köteles a kiszállítás időpontjában a csomag sértetlenségét ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni.

Szállítási határidők

A szállítást várhatóan a megrendeléstől számított 3-5 munkanapon belül tudjuk teljesíteni.
A szállítási árak kizárólag magyarországi címek esetén érvényesek. Kérjük, hogy külföldi rendelés esetén a szállítási költségről érdeklődjön e-mailben ügyfélszolgálatunkon az info@lombikbebi.hu címen. 
Külföldi címre történő rendelés esetén utánvétes csomag küldése nem, csak előre utalással való számla rendezés lehetséges.

Szállítással kapcsolatos általános tudnivalók

Megrendelését követően a terméket átadjuk a futárnak, melyről értesítést kap a megrendelő e-mail formájában. Az e-mail-ben szerepel a csomag kézbesítésének várható napja és a csomagszám, mely alapján a https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes oldalon a küldemény útja követhető.

Az MPL a megadott címre kétszer próbálja kézbesíteni a küldeményt. Sikertelen kézbesítés esetén értesítőt hagy a címen, mellyel 10 napon keresztül a legközelebbi postán a csomag átvehető.