Lombikozásunk története 7. rész - A babáinknak... #2

Szerző: lombikbebi.com | 2016-03-17
Lombikozásunk története 7. rész - A babáinknak... #2

A babáinknak...8. nap

Sziasztok Picikéim!

Ma van 1 hete, hogy együtt vagyunk és ti már 12 napos babácskák vagytok.
Remélem jól vagytok a pocakomban.
Nekem ma reggel is fájnak a melleim, ezt továbbra is jó jelnek veszem. Mostanában egyre többször megfordul a fejemben, hogy csináljak tesztet, de még nem merek, mondjuk korai is lenne, csak már olyan kíváncsi és türelmetlen vagyok.
Sokat tervezgetem, hogy hogyan lesz, majd ha megszülettek, milyen lesz a szobátok és hasonló dolgokat, ami tudom, hogy még sokára van, de már annyira várlak titeket.
Ma is megyünk apával megnézni egy házat, bár sajnos az a sejtesem már most, hogy ismét nem ez lesz a befutó, de az esélyt megadjuk neki, hátha mégis.
De ti továbbra se törődjetek semmivel, csak azzal, hogy kapaszkodjatok erősen és szépen növekedjetek!
Szeretlek titeket!
Anya

A babáinknak...9.nap

Sziasztok Kicsikéim!

Remélem jól vagytok! Kicsikét félek, hogy nem, de annyira szeretném, ha nem így lenne. Kapaszkodjatok nagyon és növekedjetek szépen, szeretlek titeket!
Remélem, hogy itt vagytok! A melleim ma is fajnak, ez némi bizakodással tölt el a mai negatív teszt ellenére is, a hasamban nem érzek semmit, de ami inkább megrémít, hogy a lelkemben sem. Bár lehet, hogy az még túl korai lenne, csak mindenhol ilyeneket olvasok, hogy az első perctől megérzik a nők, ha teherbe esnek, és hasonló dolgokat. Akkor nem kellene nekem is megéreznem valamit? Butaság tudom, igyekszem is nem teret adni az ilyen gondolatoknak, de úgy tűnik ilyen aggodalmaskodó anyátok van.
Egy dolog azért jó, hogy ezúttal a teljes bizonyossággal rám törő üresség érzése eddig elkerült, és ez szintén bizakodással tölt el, hogy ti mégis kitartotok mellettem és itt vagytok.
Amíg nem vérzek nincs baj, ezt mondogatom magamban, és rendületlenül reménykedem, hogy nem is fogok, pár nap múlva pedig megtudom, hogy itt vagytok.
Nagyon szeretném, ha így lenne, nagyon boldog lennék, és soha többé nem izgatna semmi a világon, csak az, hogy veletek minden rendben legyen, hogy nektek megadjak mindent, amire csak szükségetek van.
Szeretlek titeket és kérlek benneteket, hogy maradjatok velem!

Anya

Huh, ma este hirtelen, egyik pillanatról a másikra iszonyú hányingerem lett, és ez most már órák óta tart, valamint időnként olyan mintha késsel szurkálnák a melleimet, a hasam pedig fáj, mint amikor menstruálok, azonban vérzésnek nyoma sincs. Durva, de nagyon remélem, hogy ti csináljátok, mert akkor boldogan viselem!
Aludjatok jól, kapaszkodjatok erősen, én 14 napos nagy babáim, mert nagyon szeretlek titeket!

Anya

A babáinknak...10. nap

Sziasztok Kicsike Babáink!

Remélem jól vagytok! Én nem annyira. Ma hullámokban rám törő hányinger és folyamatos mellfájdalmak jellemezték a napomat, most is épp hányingerem van, és ettől nagyon boldog vagyok. Korai lenne még ez is, tudom, de nagyon reménykedem, hogy mégis ti csináljátok.
Ha ti vagytok az oka, akkor boldogan és örömmel viselem ezt is.
Szeretlek titeket, kapaszkodjatok, növekedjetek!
Ma csak ilyen röviden írok, bocsássatok meg, nincs erőm most az íráshoz, de a gondolataimmal mindig veletek vagyok.
Pihenjetek jól, millió puszi!

Anya

A babáinknak...12.nap

Sziasztok Kicsikéim!
Hogy vagytok? Én ma sokkal jobban, mint tegnap, visszatért belém a remény, ugyanis még mindig nem vérzek és jelét sem látom. Úgy örülök neki és annyira remélem, hogy itt vagytok velem.
Ma nem érzek semmi testi tünetet, nem fáj a hasam, sem a melleim, az egyetlen furcsaság, ami nem tudom összefüggésben van-e veletek, hogy ma olyan furcsán szédülős vagyok.
A lényeg azonban az, hogy nagyon szeretlek titeket és azt szeretném, ha nagyon ügyes erősen kapaszkodó és szépen növekedő babák lennétek. 
Most mennem kell, ügyesek legyetek!
Holnap reggel csinálok tesztet! Millió puszi nektek!

Anya

A babáinknak…13. nap

Negatív teszt! Nagyon szomorú vagyok és félek!

A babáinknak...14. nap

Voltam vérvételen....negativ...nem maradtatok velem.
Annyira rettenetesen fáj!
Ég veletek kicsi babáim...

Anya

vissza a hírekhez