Lombikozásunk története 6. rész - A babáinknak...

Szerző: lombikbebi.com | 2015-12-31
Lombikozásunk története 6. rész - A babáinknak...

Rendhagyó cikkünkben az alábbi naplóbejegyzéseket személyes tartalmuk miatt úgy adjuk közre, ahogy azokat szerzője leírta, természetesen semmit sem változtattunk benne.

"Egy ismerősöm tanácsára kezdtem naplóírásba az embriótranszfer utáni napon. Ez a napló kifejezetten a babáknak szólt, hogy már rögtön a beültetés után érezhessék, mennyire várjuk őket."

A babáinknak... 1. nap

Sziasztok Picikék!

Sokat gondolok rátok és szeretlek titeket, már most, pedig alig 1 napja vagytok a pocakomban, de igazából az első másodperctől így érzek. Sőt! Már akkor szerettelek titeket, amikor vártunk egymásra, hogy együtt lehessünk.
Néha rám tör a bizonytalanság, vagy félelem, vagy nem is tudom mi, hogy jól csinálom-e, mindent megteszek-e azért, hogy velem maradjatok, de ha nem is vagyok tökéletes, higgyétek el, a legjobb tudásom szerint igyekszem!
Remélem, hogy jól vagytok, és elég jól érzitek magatokat benn, ahhoz hogy megkapaszkodjatok es szép nagy babákká fejlődjetek!
Írtam, hogy sokat gondolok rátok, de néha azért elkalandoznak a gondolataim, ilyenkor elkap a lelkiismeret-furdalás, hogy valamit nem jól csinálok, de persze azért tudom, hogy ez túlzás. Most elköszönök, megnézek valami filmet, ti pedig legyetek ügyesek, növögessetek!

Szeretettel:

Anya

A babáinknak.... 2. nap

Sziasztok Babák!

Hogy vagytok ma? Én nagyon jól, sokat gondolok rátok! Picit azért izgulok, és úgy érzem, hogy soha nem telik el az a két hét, amikor megtudhatom, hogy itt maradtatok velem, hogy gyönyörű babákká növekedjetek a pocakomban.

Sokszor elképzelem, hogy milyenek lehettek most, meg azt, ahogy megtapadtatok es szépen fejlődtök. Sőt már azt is, hogy milyen homokozótok es játszósarkotok lesz a kertben, gyerekszobátokat, vagy azt, hogy milyen érzés lesz, ahogy a karomban tartalak majd titeket, és mindenféléket. Nagyon várlak titeket!

Apával most keresgéljük a házunkat ahol majd ti is felnőttök és nagyon boldogok leszünk együtt. Most viszont megyek mosogatni, mert nagyon nagy kupi van, és azt utálom, de ezt majd megtapasztaljátok, hogy milyen házsártos anyátok van!

Szeretlek titeket, legyetek ügyes növögető babácskák!

Anya

A babáinknak... 3.nap

Sziasztok Minikék!

A harmadik napnál tartunk, tegnap este nagyon kiborultam attól való félelmemben, hogy nem maradtok itt velem, jól kisírtam magam es utána jobb lett. Ma is feszült vagyok kicsit, de most nem ezért, mert tudom, hogy itt vagytok velem. Szerintem inkább az okozza a feszültségem, hogy napok óta a négy fal között vagyok, így hát csinosan felöltöztem és úgy döntöttem, hogy mi is elmegyünk apával a postára, meg vásárolni, hogy egy kicsit kimozduljunk, az szerintem jót fog tenni.

Remélem, hogy jól vagytok továbbra is és jól érzitek magatokat a pocakomban, szeretlek titeket!

Anya

Ja, a cicánk rosszalkodik, beugrott a szomszédba a nyitott ablakon és nem akar kijönni, így nem tudunk elindulni, apa most emiatt bosszankodik, ezt a fennforgást hallhatjátok éppen.

A babáinknak.... 4. nap

Sziasztok Babák!

Ma tevékeny napom volt, már este van, csak bekukkantottam, hogy elmondjam, megint elképzeltem milyen lesz, amikor megtudom majd, hogy itt maradtatok velem és életem végéig szerethetlek titeket. Tudom, hogy az lesz életem egyik legboldogabb napja.

Aludjatok jól, és kapaszkodjatok jó erősen belém, növögessetek! Szép álmokat nektek!

Anya

A babáinknak... 5. nap

Sziasztok Drága Kicsi Babáim!

Már megint félek kicsit, hogy mi lesz, ha mégsem maradtok, próbálom magam nyugtatgatni, hogy ezúttal nem így lesz, mert ti jó erősen kapaszkodtok belém és szépen fejlődtök, növekedtek a pocakomban. Igyekszem minél többször elmondani nektek és éreztetni veletek, hogy életem legnagyobb boldogsága, hogy itt vagytok velem. Nagyon vágyom rá és várom már, hogy tudjam, minden rendben van veletek.

Most is tudom, csak a korábbi sikertelenségek miatt néha bizonytalankodom, néha nem tudom, hogy biztosan jól csinálok-e mindent. Tudom, hogy nem kéne túlpörögnöm az ezen való gondolkodást, de néha ezt sem könnyű.

Na jó! Abbahagyom a nyafogást és a bizonytalankodást! Itt vagytok velem, tudom, és itt is maradtok!

Szeretlek nagyon titeket!

Anya

A babáinknak... 6. nap

Sziasztok Gyerekek!

Hogy vagytok ma reggel? Jól aludtatok? Remélem kényelmes volt a pocakomban!

Én ma is egy picit félősebb vagyok, kicsit tartok attól, hogy esetleg valami gond van, de igyekszem elhessegetni ezeket a gondolatokat, hisz annyira vágyom rátok, és szeretlek titeket, hogy bízom benne, érzitek ezt és tudjátok, hogy jó helyen vagytok itt velem.

Türelmetlen vagyok, hogy mikor csinálhatok már tesztet, hogy biztosan tudjam mi a helyzet, mert ennél a bizonytalanságnál nem sok rosszabb dolog van. Mindenesetre az utolsó pillanatig reménykedni és bízni fogok, és szeretni titeket. Várlak benneteket nagyon!

Anya

Sziasztok Picikéim!

Már este van, ma eléggé fájnak a melleim, szokatlanul, és időnként szurkál a hasam is, remélem, hogy ti csináljátok! Most pedig már aludjatok, mert késő van, és bár már tíz napos nagy babák vagytok, ilyenkor már aludni kell, hogy szép nagyra nőjetek!

Anya

Babáinknak... 7.nap

Sziasztok Pici Babáink!

Már 11 napos nagy babák vagytok! Úgy várlak titeket! Sokat gondolok rátok, és ti vagytok a legfontosabbak most az életemben, hogy szépen fejlődjetek, és itt maradjatok apával és velem. Ma is fájdogálnak a melleim, most kevésbé, mint tegnap, de azért fáj, és remélem ti csináljátok! Ma megyünk apával Érdre, keressük az új otthonunkat ahol majd ti is felnőttök, ti pedig érezzétek jól magatokat a pocakomban, vigyázok rátok és szeretlek titeket!

Ügyes kapaszkodó és szépen nagyra növő babácskáink legyetek!

Anya

vissza a hírekhez